Composiet keukenbladen Goedkoop

[vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Composiet keukenbladen Goedkoop

Een keukenblad, ook wel een werkblad of aanrechtblad, is in een keuken onmisbaar. Op een keukenblad wordt het eten klaargemaakt, worden de borden neergezet en deze wordt gebruikt voor alle zaken die moeten gebeuren in de keuken. Doordat een werkblad of aanrechtblad dagelijks gebruikt wordt, moet een keukenblad sneller vervangen worden dan andere zaken in de keuken.

Keukenblad laten vernieuwen? Start nu uw gratis offerteaanvraag!

keukenblad vervangen

Keukenbladen alleen vervangen in plaats van een nieuwe keuken is natuurlijk goedkoper. Daarnaast kan u met een nieuw keukenblad weer jaren vooruit in uw keuken. Keukenbladen zijn verkrijgbaar in diverse materialen, zoals composiet, marmer hardsteen, graniet  aanrechtblad. Wij vervangen uw oude aanrechtblad voor een nieuw werkblad tegen lage prijzen.

Wilt u uw keukenblad vervangen? StoneLand biedt uitkomst!

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en bieden hoogwaardige service en kwaliteit tegen scherpe prijzen!

Marmer, graniet of composiet

Keukenbladen zijn verkrijgbaar in vele materialen. Denk bijvoorbeeld aan Marmer, graniet of composiet  Alle drie materialen zorgen voor een strak uiterlijk van de keukenbladen. Een Marmer aanrechtblad past bij een strakke, industriële look. Een aanrechtblad van composiet zorgt voor een moderne look, evenals graniet. Graniet zit wel meer een patroon in, waardoor het minder strak is dan composiet. Met kunststof kan de uitstraling van sommige materialen nagebootst worden , wat een keukenblad erg hygiënisch en praktisch maakt. Een keukenspecialist vertelt u meer over de diverse materialen voor keukenbladen.

Keukenblad op maat

Iedere keuken is weer anders, en de wensen voor keukenbladen van iedereen verschilt. Daarom kan een aanrechtblad op maat gemaakt worden, zodat de oude vervangen kan worden voor een op maat gemaakt nieuw aanrechtblad. Met alle materialen kan een specialist aan de slag om voor u het perfecte werkblad op maat te maken. Een keukenspecialist komt bij u langs om de afmetingen op te meten voor uw werkblad om vervolgens één voor u te maken. Daarna voert hij het vervangen van het keukenblad voor u uit. Geef uw wensen door aan de specialist, dan houdt hij hier rekening mee. Na het vervangen kan u weer jaren vooruit met uw nieuwe aanrechtblad.

Wij plaatsen iedere week onze natuurstenen keukenbladen op vele IKEA keukens door het hele land!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]